Naomi

Welkom bij de essentie van The Spirit,  de connectie met je ziel, in je kracht staan, terug naar je natuur. Naomi Lonwijk, Personal Coach, Healer, Verbinder, Motivator. Welkom bij The African Spirit!

Hier zijn mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en ouder van de Afrikaanse diaspora welkom!
Dit is het platform waar de reis van je leven gaat over het herstellen van de verbinding met jezelf via coaching, met jouw essentie. Coachingsessies zijn verdiepende gesprekken die The Spirit van de persoon onthullen.

Intuïtieve Coaching.

Coachen is ‘booming’ en er zijn enorm veel coaches en verschillende vormen van coaching ontstaan de laatste jaren. De Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) hanteert een omschrijving, namelijk: ‘coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.

Naomi presenteert Intuïtieve Coaching . Een gesprek waarbij ze haar intuïtieve kwaliteiten en inlevingsvermogen inzet om samen met de cliënt helderheid te krijgen rondom een thema. Door de ander van ziel tot ziel te benaderen ontstaat een diepgaand en helend verbinding, gericht op innerlijke transformatie. De persoonlijke zielsmissie: wat is de purpose van de persoon!

Kracht

In 2008 is deze Naomi Lonwijk gestart als intercedent bij een logistiek uitzend- en detacheringsbureau. Haar interesse in de techniek heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ze vijf jaar lang vestigingsmanager is geweest bij Regio Techniek. In juni 2016 kroop het ondernemersbloed waar het niet gaan kon en is zij gestart met Detechco Skills, uitzendbureau, “Zij heeft deze stap genomen, met als doel iets wezenlijks te betekenen voor de maatschappij. Tijdens haar recruitment loopbaan leerde de commerciële duizendpoot  dat de gesprekken steeds persoonlijker gingen. Naomi wist haar intuïtie in te zetten om samen met werkzoekenden helderheid te krijgen over hun purpose. En zo veranderde haar gesprekstechnieken naar een intuïtieve benadering.

Zij kwam erachter dat ze met interviews niet alleen de essentie van de persoon wist te onthullen. Maar dat werkzoekenden tijdens de eerste connectie bewuster uit het intakegesprek kwamen. Helderheid werden verkregen, persoonlijke situaties besproken , in essentie met The Spirit.

De vraagstukken die veel opdrachtgevers Naomi dan ook voorlegden was: Kun jij een selectiegesprek afnemen, want om de medewerker zo efficiënt mogelijk in te zetten dienen wij zijn purpose en kwaliteiten te weten!

Roots

Naomi Lonwijk is in 1984 geboren te Paramaribo, dochter van Linda Poetisi en Tony Lonwijk. Linda Poetisi is en Helpende  Huishoudelijke Hulp en Tony Lonwijk is een gepensioneerde Docent Levensbeschouwing en Nederlands.
Naomi is praktisch, onderzoekend, natuur- en kookliefhebber, vrouw, ondernemer en heeft een ENORME passie om spiritualiteit op een praktische manier toe te passen in het leven. Ze inspireert graag anderen om de beste versie van hunzelf te zijn en de reis naar binnen te maken.

De eerste 24 jaar van haar leven ontbrak het Naomi aan een consistente liefdevolle omgeving. Een fysieke en emotionele afwezige vader en moeder en een strenge opvoeding door oma leidde tot een destructieve reis om liefde te vinden.
Een ontdekkingstocht naar haar roots, zingeving en bewustwording en een onomkeerbaar proces in gang zetten van professionele en persoonlijke groei. Leren door ervaren; een proces dat haar als persoon krachtiger en bewuster heeft maakt. Ze ervaart inmiddels zoveel eigenwaarde en liefde, waardoor ze middels haar ervaringen ook anderen de reis naar binnen kan wijzen.

Naomi heeft een sterke band met astrale sferen. Dit is een gave, omdat de informatie die ze ontvangt zowel haarzelf als anderen kan inspireren de reis naar binnen te maken. Ze biedt een luisterend oor en hoop dat jij mag bloeien en stralen en doen wat ten diepste goed voelt voor jou. Dit is haar drijfveer om per 1 juli 2020 The African Spirit op te richten.

Naomi’s missie is om een vreugdevolle wereld te manifesteren waar mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en ouder van Afrikaanse diaspora welkom zijn en thuiskomen bij zichzelf!

“People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
– Maya Angelou –

icoon-wit