Naomi

Een vreugdevolle wereld manifesteren waar Afro – Nederlanders welkom zijn en thuiskomen bij zichzelf; dat is mijn missie!

In 1984 geboren te Paramaribo, als dochter van Linda Poetisi en Tony Lonwijk. Mijn moeder is een helpende huishoudelijke hulp en mijn vader een gepensioneerd docent levensbeschouwing en Nederlands.

De eerste 24 jaar van mijn leven ontbrak het mij aan een liefdevolle omgeving. Een afwezige vader en moeder, generationeel trauma’s en geweld in de opvoeding, leidde tot een destructieve reis om liefde te vinden.

Na al die jaren ging ik op ‘ontdekkingstocht’ naar mijn roots, zingeving en bewustwording. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Waarom doe ik wat ik doe? Waar ben ik goed in? Wat vind ik lastig? Wat vind ik belangrijk? Wat wil ik? Wat maakt mij gelukkig?
Levensvragen die mij niet loslieten. Een onomkeerbaar proces van groei zette ik in gang. Inmiddels ervaar ik zoveel eigenwaarde en liefde, dat ik Afro-Nederlanders healing en bewustwording gun.

Dit maak ik waar met The African Spirit. Hiermee richt ik, Naomi Lonwijk, me op coaching, reading en energetische healing voor Afro – Nederlanders, vanuit Afrikaanse roots. Ik eer eeuwenoude Afrikaanse tradities en mijn voorouders die een belangrijke bijdrage hebben geleverd in kruidenkennis en healing.

Met mijn intuïtieve benadering en sterke band met astrale sferen, zorg ik ervoor dat cliënten bewuster uit een gesprek komen.
Ik geloof in de juiste energie. Als dat klopt, ontstaat er ruimte voor heling. Dat is waar ik voor ga. Leren door ervaren; een proces dat mij krachtiger en bewuster maakte en jou hetzelfde kan geven!
Ik bied je een luisterend oor en hoop dat jij mag bloeien, stralen en doen wat ten diepste goed voelt voor jou.

𝐖𝐞𝐞𝐭𝐣𝐞𝐬 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐍𝐚𝐨𝐦𝐢…Afrikaans-Surinaams, 37 jaar, liefde voor de natuur, onderzoekend, kookliefhebber, intuïtief en ook gewoon praktisch;)

Soso lobi (veel liefde gewenst)

Naomi Lonwijk
icoon-wit