Naomi

Door middel van healing, een intuïtieve benadering en coachingstrajecten begeleid ik Afro – Nederlanders om de beste versie van hunzelf te worden.

Ik  heb een sterke band met astrale sferen. Deze band maakt het mogelijk dat ik dat doe in wakende toestand, bijvoorbeeld tijdens mijn meditatie, of doordat ik mijn intuïtie volg. Dit is een gave, omdat de informatie die ik op die manier  ontvang zowel mezelf als anderen kan helpen in het leven.

Zoals ik ben..

Sommigen noemen dit “hooggevoeligheid’’ of “hoogspiritueel’’. Voor mij is dit gewoon zoals ik ben.

Verder ben ik praktisch, onderzoekend, natuur- en kookliefhebber, vrouw, ondernemer en heb ik een ENORME passie om Afrikaanse spiritualiteit op een praktische manier toe te passen in het leven, zodat ik ook Afro- Nederlanders  kan laten groeien en vreugde laten ervaren in hunzelf ZIJN.

Dankbaar

Als opgroeiende kind, tiener, vrouw heb ik enorm gestruggled met de vraag wie ik ben, de zingeving van het leven, waardoor ik een laagzelfbeeld opbouwde en niet in mijn kracht stond. Door het herkennen, erkennen, loslaten van mijn beperkende overtuigingen en bewust verantwoordelijkheid nemen over mijn helingsproces, word ik steeds meer de beste versie van mezelf.

Nu voel ik mij vooral dankbaar dat ik met een openblik de wereld ervaar, die veel meer omvat dan lang werd geloofd. Alles is energie en alles is met elkaar verbonden, zowel het zichtbare als het onzichtbare. Daarnaast mag ik vanuit de waarden en normen van mijn Afrikaanse roots anderen inspireren om in hun kracht te staan.

Mijn missie

Het is mijn missie om jou te ondersteunen en leren hoe je jezelf kunt healen en transformeren, zodat je vanuit je Afrikaanse roots kunt loskomen van de dingen die je nu blokkeren. Ik wil dat je de vreugde ervaart om volledig jezelf te ZIJN. Ik ben er voor Afro – Nederlanders die samen met mij deze revolutie willen gaan vormgeven.

icoon-wit