Inspirator John Jackson

The African Spirit is opgericht met als missie om zoveel mogelijk Afro- Nederlanders begeleiden om bewuster te zijn van hun Afrikaanse roots en de kracht van hun innerlijke wijsheid. Omarm jouw Afrikaanse roots en versterk hiermee je intuïtie, vitaliteit en eigenwaarde.

The African Spirit laat zich deze week inspireren door John Jackson. John houdt zich bezig met het opzetten van ondernemingen en handel tussen Suriname en Nederland. Er valt te denken aan import en export van hout, houtsnijwerk, biologische producten, machines en het regelen van logement.

Wie is John Jackson?
Ik ben John “Asser” Jackson afkomstig van de Matjauw stam in Suriname en woonachtig in Almere. Ondernemer in import en export van hout, houtsnijwerk, biologische producten, machines en het regelen van logement tussen Suriname en Nederland.

Hoe definieer je je identiteit?
Mijn identiteit is een wereldburger, van Afrikaanse roots, Surinaamse, Nederlandse, Afro – Surinamer, nageslacht van mijn Saramaccaanse voorouders die zich vrijgevochten hebben uit slavernij.

Wat betekent je Afrikaanse roots voor jou?
Mijn Afrikaanse roots betekent voor mij, hoop, strijd, en geloof in een jonge generatie aan wie ik Amanja (morgen/ de toekomst) wil doorgeven. Ik blijf sterk waar en in welke situatie dan ook.

Wat doe jij om in je kracht te staan?
De verbinding maken met mijn afo’s (voorouders). Het focussen op de positieve dingen in het leven . Zo vaak mogelijk naar het binnenland van Suriname gaan en door de jungle lopen, vers vlees nuttigen, een kruidenbad nemem en een duik nemen in een waterval. De geluiden van apinti drum aanhoren in het oude dorp van mijn voorouders. Ik ben dan weer opgeladen voor enkele jaren om mijn bijdrage in Europa en de rest van wereld te leveren.

Wat zou je aan de lezer mee willen geven?
 Ik zet mij graag in voor anderen. Hoop op het beste en doe wat je moet doen.
Niemand weet wat de uitkomst zal zijn. Je leeft maar één keer.

P.s Wil je zakelijk een connectie maken met John? Stuur dan een e-mail naar info@theafricanspirit.nl, zodat ik jullie kan verbinden 🙂

Reageer

Je e-mailadres wordt niet getoont