Inspirator Achi Chioma

The African Spirit is opgericht met als missie om zoveel mogelijk Afro- Nederlanders begeleiden om bewuster te zijn van hun Afrikaanse roots en de kracht van hun innerlijke wijsheid. Omarm jouw Afrikaanse roots en versterk hiermee je intuïtie, vitaliteit en eigenwaarde.

Op deze zonnige vrijdag laat The African Spirit zich inspireren door Achi Chioma (Jewelry artist van Zyllva Art Jewelry , Oprichtser van Black Circle of Trust en Taharhealth.com, Spokenword messenger en Activist).

Wie is Achi Chioma?
Ik ben Achi Chioma wat betekent kracht, grote spirit oftewel zo is het.

Hoe definieer je je identiteit?
Is wie ik ben vanuit mijn roots in spirit dus wat uit mij komt als ik praat,zing en dans bijvoorbeeld, maar ook in het vlees dus wat herkenbaar is aan mij vanuit mijn Afrikaanse roots. Haar, huid, wat ik eet, hoe ik beweeg, de naam die ik draag enz.

Wat betekent je Afrikaanse roots voor jou?
Dat betekent alles voor mij omdat het mij heeft gemaakt zoals ik eruit ben gekomen en daar ben ik dankbaar voor en trots op.

Wat doe jij om in je kracht te staan?
Elke dag even stil staan dat ik er mag zijn omdat ik er ben zoals ik ben en verder zo goed mogelijk voor mezelf zorgen en met datgene wat moeder natuur heeft nagelaten in mij en om mij heen. Dat is een gegeven om goed gebruik van te maken.

Wat zou je aan de lezer mee willen geven?
Wat ik mee wil geven is om vanuit je zelfbewustzijn te werken, dus met jezelf communiceren, want alle levensvragen die je stelt worden eerst van binnenuit beantwoord, het is aan jou om dat door te hebben dat je de vragen beantwoord krijgt.
Wij zijn onze voorouders die ons voor zijn gegaan, al hun gewoontes en gebruiken zijn verweven in ons, wat inhoud dat er niets nieuws onder de zon is, belangrijk voor ons als nazaten is om samen te werken met hetgeen dat je niet ziet maar er toch is. Kijk goed naar jezelf en maak een verbeterde versie van jezelf, zodat het weer doorgegeven kan worden aan de nazaten in het nu en in de toekomst.

Quote Achi: ”You Will never speak to anyone more than you speak in yourself to yourself, be a good guide to yourself”.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet getoont