FLOWSCHRIJVEN

Heb jij wel eens het gevoel:

  • Dat je jezelf een beetje kwijt bent?
  • Dat het leven dat je leidt niet bij jou past?
  • Dat je dingen doet – die je niet wilt?
  • Dat je te ver afstaat van je natuurlijke ik?

Er bestaat een leuke manier om weer in contact te komen met je ware zelf, je intuïtie; namelijk Flow Schrijven. Flow Schrijven wordt ook wel intuïtief schrijven genoemd. Of ook wel ‘de flow van bewustzijn’. Het helpt je om je gedachten los te laten, de connectie te maken met je onderbewuste en de creatieve lagen van jezelf, in overgave te leven.

Hoe werkt Flow Schrijven?

Adem in en uit (3x), zet je pen op het papier, stel jezelf een vraag en blijft doorschrijven, zonder na te denken. Je mag jezelf zoveel vragen stellen als je wilt. Blijf doorschrijven en verdiep je na deze oefening in de verkregen inzichten. Je zult merken dat er vanuit je onderbewuste inzichten op papier komen waarvan je niet wist dat ze er zaten. Geef niet op als het niet direct lukt, probeer het later of morgen nog een keer. Succes.

Voor mij is dit een snelle manier om, in contact te komen mijn universele wijsheid, mijn gedachten los te laten bij innerlijke onrust, antwoord te krijgen op mijn levensvragen. Hierdoor ervaar ik door flow te schrijven als verhelderend, maar ook een vorm van begeleiding waar ik veel aan heb.

Hoe maak jij contact met je intuïtie?

Reageer

Je e-mailadres wordt niet getoont