Academy

Ankh cursussen

(De cursussen zijn online of op locatie in Venlo te volgen)

Wist je dat je met Ankh het zelfhelend vermogen stimuleert? Ankh staat voor het ontvangen, gebruiken en doorgeven van levensenergie. Hoe mooi zou het zijn als je dit doet vanuit jouw Afrikaanse roots. Het is een holistische natuurgeneeswijze die doorwerkt op alle holistische niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.

The African Spirit biedt drie Ankh cursussen aan:

Wat is Ankh

Het Ankh symbool staat voor eeuwig leven. Het is verbonden met levenskracht, licht, warmte en bescherming. Het symbool vindt zijn oorsprong in Egyptisch, Lemurische en Atlantische tijden. Het Ankh instrument werd al therapeutisch gebruikt door farao’s en hoge priesters. Er werd verbinding gemaakt tussen lichaam en geest. Ankh is een liefdevolle en zachte vorm van heling. Door te leren hoe je deze energie ontvangt en doorgeeft, stimuleer je het zelfhelend vermogen.

Wat doet Ankh

Door Ankh kom je in contact met je kern, je natuurlijke ik. Voor jou persoonlijk is Ankh een mooie toevoeging, maar zeker ook voor anderen als jij Ankh behandelingen geeft. Ben je therapeut of coach, dan kun je met een Ankh behandeling jouw sessies nog effectiever maken.

Drie Ankh gradaties

In Ankh bestaan drie verschillende gradaties. De graad geeft de mate aan waarin je bent opgeleid en de sterkte van de energie die je mag ontvangen. Tijdens een Ankh cursus begeleid ik je bij het openzetten van je energiekanaal. Op deze manier kan de Ankh energie integreren in je lichaam.

Praktische informatie Ankh cursussen

De Ankh cursussen vinden plaats bij The African Spirit in Venlo of virtueel via Zoom. Als ervaren Ankh trainer zal ik je hierin begeleiden.

  • Cursusduur 1 dagdeel
  • 1 Terugkommoment
  • Inclusief erkend certificaat

 

Omarm jouw Afrikaanse roots en versterk hiermee je intuïtie, vitaliteit en eigenwaarde.

Healing

Heb je stress, weet je niet goed wat je wil, heb je lichamelijke klachten of ervaar je angsten? Wil je weer lekker in je vel zitten, je krachtig voelen, keuzes maken die bij jou passen en je kwalen achter je laten?! Door middel van een Ankh healing help ik jou als Afro-Nederlander weer terug te komen in jouw kracht, jouw natuurlijke ik.

Ankh healing

Iedereen heeft een energieveld om zich heen, de aura. Tijdens de Ankh healing reinig ik jouw aura en het energiesysteem van jouw lichaam. Ankh healing wordt ookwel aura healing of energetische healing genoemd.

Als je stress ervaart, niet lekker in je vel zit, klachten of angsten hebt, dan is je energie geblokkeerd. Hierdoor voel je je niet goed en kan er sprake zijn van ziekte. Met de Ankh healing laat ik de energie weer stromen door je aura, energiekanalen en chakra’s. Als jouw energie vrij stroomt, kun je jezelf helen. De Ankh healing helpt je deze stroom spirituele energie door je systeem te herstellen.

Een Ankh healing kan ik in mijn praktijk of op afstand geven.

Voordelen Ankh healing

  • Ankh healing laat je ontspannen
  • Ankh healing laat je warmte stromen naar pijnlijke plekken en gespannen spieren. Hierdoor herstelt je lichaam en voel je je gezond
  • Ankh healing geeft je meer zelfrespect - zelfvertrouwen en een positieve kijk op jezelf
  • Ankh healing laat je hart open gaan
  • Ankh healing leert je bewust en liefdevol leven

Ervaar de weldaad van de Ankh healing en voel je vrij!

Ankh healing, 60 minuten €50,-
Ankh healing op afstand, 30 minuten €35,-

Omarm jouw Afrikaanse roots met de Ankh healing en versterk hiermee je intuïtie, vitaliteit en eigenwaarde.

Geen idee welk programma het beste bij je past?

Neem vrijblijvend contact met me op

Naar contact
icoon-wit